Lustrumviering – Bouncing Back

27 nov 2021

Bouncing Back – Reinforcing female resilience

Dit jaar bestaat de Tiffany Circle in Nederland vijf jaar! Een mijlpaal die we niet ongemerkt voorbij willen laten gaan en die we bescheiden zullen vieren op zaterdag 27 november 2021 in de Mariënhof te Amersfoort.

Vijf jaar Tiffany Circle

De missie van Tiffany Circle Nederland is duurzame, positieve verandering brengen in het leven van vrouwen in kwetsbare posities in Nederland en over de grenzen door het steunen van projecten van het Rode Kruis. Tijdens de inspirerende lustrumviering ‘’Bouncing Back – Reinforcing female resilience’’ blikken we terug op alles wat er de afgelopen vijf jaar met de projecten is bereikt. Maar we kijken ook vooruit: naar de doorontwikkeling van huidige projecten én onze nieuwe projecten.

Het programma

Het programma begint om 12:30 met de ontvangst, waarna om 13:00 uur het plenaire gedeelte van het programma begint, dat bestaat uit een aantal zeer inspirerende sprekers. Onder andere Pr. Dr. Ir. Thea Hilhorst (Humanitaire hulp en wederopbouw), Marieke van Schaik (Algemeen Directeur van het Nederlandse Rode Kruis) en Hanneke van Aert (HR Director North-West Europe bij PepsiCo) zullen aan het woord komen.

Ook zullen we middels interactieve sessies de verhalen uit het veld horen en is er tijd om met elkaar in gesprek te gaan onder het genot van een hapje en een drankje. Dit alles wordt begeleid door Dagvoorzitter Petra Stienen. Petra is auteur, strategisch adviseur, arabist en senator in de Eerste Kamer. Om 17:00 uur is het programma ten einde.

De viering is bedoeld voor alle Tiffany Circle members en invitees. Wil jij aanwezig zijn bij deze inspirerende middag of heb je vragen? Neem dan contact op met José Molhoek via jmolhoek@redcross.nl of 06 20 40 98 28.