Member Dinner

Op dinsdag 18 april vindt ons eerste Member Dinner plaats.

Tijd: 17:30 tot 21:30 uur
Locatie: volgt

Spousedinner

Op zaterdag 25 maart vindt het jaarlijkse Spousedinner plaats. We blikken terug op afgelopen jaar en kijken vooruit naar onze activiteiten in 2023.

Tijd: 16:45 tot 22:00 uur
Locatie: volgt

Algemene Leden Vergadering

Op woensdag 11 januari vindt van 17:30 tot 20:00 uur de Algemene Leden Vergadering voor members plaats. Locatie voor de ALV is het Verenigingskantoor van het Rode Kruis in Den Haag.

Lustrum dinner with spouses

Op zaterdag 2 april vindt het jaarlijkse spouse dinner plaats, met dit jaar natuurlijk een lustrumeditie! We blikken terug op afgelopen jaar en kijken vooruit naar onze activiteiten in 2022.

Rally 2022

Op zaterdag 10 september doen wij weer mee met de Rode Kruis Rally!

Algemene Leden Vergadering

Op woensdag 27 januari vindt van 20:00 tot 21:30 uur de Algemene Leden Vergadering voor members plaats.

Eerste Tiffany Circle Happy Hour

Een informele TEAMS meeting met de Tiffany members. Uitnodiging volgt.

Strategie lunch met directeur Marieke van Schaik

De members van de Tiffany Circle komen tijdens een lunchsessie bijeen met Marieke van Schaik, de algemeen directeur van het Nederlandse Rode Kruis.

Dinner with spouses

Op 25 januari vindt het jaarlijkse Spouse Dinner plaats. in Paleis ’t Loo. We blikken terug op afgelopen jaar en kijken vooruit naar onze activiteiten in 2020.

Henry Dunant Lezing

Het Rode Kruis organiseert iedere twee jaar de Henry Dunant lezing. Henry Dunant was de initiatiefnemer voor de oprichting van het Internationale Rode Kruis in 1863. Met de tweejaarlijkse lezing wil het Rode Kruis het maatschappelijk debat over humaniteit in de samenleving aanmoedigen en reflecteren op de vraag hoe invulling kan worden gegeven aan de missie van het Rode Kruis om de meest kwetsbaren in Nederland en daarbuiten te beschermen. Generaal-Majoor der Mariniers b.d. Patrick Cammaert geeft op 2 december de Henry Dunant-lezing en reflecteert op de zeven grondbeginselen van de hulporganisatie: menslievendheid, onpartijdigheid, neutraliteit, onafhankelijkheid, vrijwilligheid, eenheid en algemeenheid.

Na de lezing neemt Inge Brakman officieel afscheid als voorzitter van het verenigingsbestuur van het Nederlandse Rode Kruis.