Get together – Hof van Duivenvoorde

30 juni 2021 – Voor het eerst sinds maart 2020 konden de Tiffany members en gasten weer live bij elkaar komen. Op woensdag 30 juni troffen we elkaar op het prachtige Hof van Duivenvoorde in Voorschoten.

Na het hartelijke welkom van Antoinette van Dorssen, Directeur van Stichting Duivenvoorde, deden members Marielle Bleij en Patricia van den Broek op deze inspirerende middag verslag van hun ervaringen als trainsters van het project Heldin.

Heldin is een EHBO-cursus met extra aandacht voor empowerment voor de vrouw die hier behoefte aan heeft. Gesteund door het Rode Kruis en in samenwerking met scholen, buurten en huisartsen, worden vrouwen in hun kracht gezet. Heldin is een project waardoor zij hun stem kunnen vinden, grenzen aan kunnen geven en banden kunnen scheppen met elkaar. Tot nu toe hebben 650 vrouwen in Nederland aan deze laagdrempelige cursus deelgenomen!

Mede dankzij Tiffancy Circle worden deze vrouwen gezien en gevierd. Vanwege het succes wordt er een vervolg ontwikkeld, Heldin 2.0, om langdurige effectiviteit te waarborgen van dit positieve project. Wij zijn daarbij dankbaar voor de samenwerking met PepsiCo als sponsor en hopen op verdere samenwerking met instanties van aanvullende betekenis. Want iedere vrouw doet er toe!

Harma Donkers, juni 2021