US Tiffany Circle Summit – Get inspired

Op 6 en 7 oktober 2023 vindt de US Tiffany Circle Summit plaats in Washington DC. Tijdens deze dagen ontmoeten we Tiffany Circle members van over de hele wereld. We leren van elkaar en staan stil bij de impact die we samen maken en kunnen maken.

Rally 2023 – Get together & sporty

Op zaterdag 2 september doen wij weer mee met de jaarlijkse Rode Kruis Rally.

Get Together

De members en invités van Tiffany Circle komen bijeen tijdens een informele avond.

Tijd: 18:00 tot 21:00 uur
Locatie: n.t.b.

Get inspired

Een inspirerende bijeenkomst voor members en invités op woensdag 11 oktober.

Tijd: 17:00 uur – 20:00 uur
Locatie: n.t.b.

Inspiratieborrel thema Heldin

In juni organiseren we een inspiratieborrel voor members en invités. Deze avond staat het project Heldin centraal. Voor dit event kun je voor meer informatie contact op nemen met Marlies Baas.

Tijd: 18:00 tot 21:00 uur
Locatie: Den Haag

Inspiratieborrel mei

Onvoorstelbaar voor ons, maar helaas is de realiteit heel dichtbij: gezinnen die het financieel zo zwaar hebben dat er geen geld is voor ontbijt. We nemen je graag mee in het project “Kind en Ontbijt” van het Rode Kruis. Een project dat wij met Tiffany Circle omarmen.

Locatie: Amsterdam

Wil je meer informatie over deze inspiratieborrel ontvangen? Neem dan contact op met Marlies Baas (via mbaas@redcross.nl) of met een van de bestuursleden.

Member Dinner

Op dinsdag 18 april vindt ons eerste Member Dinner plaats.

Tijd: 17:30 tot 21:30 uur
Locatie: volgt

Spousedinner

Op zaterdag 25 maart vindt het jaarlijkse Spousedinner plaats. We blikken terug op afgelopen jaar en kijken vooruit naar onze activiteiten in 2023.

Tijd: 16:45 tot 22:00 uur
Locatie: volgt

Get Together

De members en genodigden van de Tiffany Circle komen op donderdag 16 februari bijeen tijdens een informele en inspirerende avond.

Tijd: 18:00 tot 21:00 uur
Locatie: n.t.b.

Algemene Leden Vergadering

Op woensdag 11 januari vindt van 17:30 tot 20:00 uur de Algemene Leden Vergadering voor members plaats. Locatie voor de ALV is het Verenigingskantoor van het Rode Kruis in Den Haag.