Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Tiffany Circle: onze nieuwe leden, projecten, impactmetingen, bijeenkomsten en relevante artikelen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Tiffany Circle inspiratiebijeenkomst

Inspiratiebijeenkomst mei

7 mei 2024 – Afgelopen 7 mei kwamen we, members en introducés van Tiffany Circle samen in het Nederlands Fotomuseum in Rotterdam.

Tiffany Circle Spouse Dinner 2024

Spouse Dinner 2024

20 april 2024 – Ons jaarlijkse Spouse Dinner vond plaats in de prachtige galerie van Nynke en Floris van der Ven in Den Bosch. Omgeven door hun indrukwekkende Oriental Art genoten we van een heerlijk en gezellig diner.

Inspiratiebijeenkomst oktober Tiffany Circle Margriet Sitskoorn

Inspiratiebijeenkomst oktober

11 oktober 2023 –  Op deze woensdagavond in ‘s-Hertogenbosch was Prof. Dr. Margriet Sitskoorn, hoogleraar klinische neuropsychologie aan Tilburg University, bij onze inspiratiebijeenkomst te gast.

Rode Kruis Rally 2023 met Tiffany Circle

Rode Kruis Rally 2023

2 september 2023 – Door Limburg, België én Duitsland: deze editie van de Rode Kruis Rally was er één om nooit te vergeten!

Inspiratiebijeenkomst Kind en Ontbijt

16 mei 2023 –  Tiffany Circle was te gast bij Dutch Global Media in Amsterdam. Hier werd aan leden en introducés van Tiffany Circle de gelegenheid geboden informatie te krijgen over voedselnood en voedselhulp.

Spouse dinner Den Haag 2023

Spouse dinner 2023

25 maart 2023 – Op zaterdag 25 maart vond het event plaats van de Tiffany  Circle waarbij ook de partners van de members aanwezig waren.

artis lustrum event

Tiffany Circle lustrum event 2

12 oktober 2022 – Op woensdag 12 oktober organiseerde de lustrumcommissie een inspirerende bijeenkomst voor leden en genodigden in Artis.

Tiffany Circle lustrum event 1

17 mei 2022 – Na ruim 2 jaar verplicht af te moeten zien van mooie, inspirerende bijeenkomsten, konden we op dinsdag 17 mei ons eerste lustrum event vieren in het Mauritshuis in Den Haag.

Het Lustrum Spouse Dinner

2 april 2022 – Op zaterdag 2 april was het zover. Het Lustrum Spouse Dinner ter gelegenheid van het vijfjarig bestaan van Tiffany Circle Nederland!

Get together – Hof van Duivenvoorde

30 juni 2021 – Voor het eerst sinds maart 2020 konden de Tiffany members en gasten weer live bij elkaar komen. Op woensdag 30 juni troffen we elkaar op het prachtige Hof van Duivenvoorde in Voorschoten.

Conversations from the field – Haïti

11 mei 2021 – ‘From women to women: joining hands across oceans for female entrepreneurship’. Op 11 mei hebben we tijdens een live-verbinding met Haïti een fieldcall gehad met Sandrine van Laroche Essentielle Outsourcin Services (LEOS). LEOS is een samenwerkingspartner van het Rode Kruis en legt zich toe op het leveren van duurzame en innovatieve oplossingen […]

International Virtual Forum 2020

29 oktober 2020 – ‘Moed komt niet voort uit een gebrek uit angst, maar is een realisatie dat iets anders belangrijker is dan angst’.

Inspiratiebijeenkomst Heldin

27 november 2019 – Het project Heldin is een ware success-story binnen het Rode Kruis. Heldin is in 2017 opgestart in Amsterdam, waar al meer dan 420 kwetsbare vrouwen deze speciaal vormgegeven training volgden.

Rode Kruis Rally 2019

7 september 2019 – De Rode Kruis Rally is elk jaar weer een hoogtepunt in onze evenementenkalender. De opbrengst — dit jaar 100.000 euro! — gaat naar het Prinses Margriet Fonds.

Inspiratiebijeenkomst Sustainable Development Goals

26 juni 2019 – Op woensdag 26 juni jl. werden we ontvangen door Tatiana Glad, directeur van de Impact Hub in het Tropenmuseum in Amsterdam. Het thema van onze inspiratiebijeenkomst was dit keer de Sustainable Development Goals (SDG’s).

Women and War

9 april 2019 – Het was een zeer inspirerende middag met wel 200 gasten. Het is hartverwarmend hoeveel positieve reacties we hebben mogen ontvangen na dit evenement.

Decisions for the Decade

20 maart 2019  – Onder deskundige leiding van Sanne Hogesteeder, project coördinator van het Rode Kruis Klimaatcentrum, hebben we met elkaar het Rode Kruis Klimaatspel ‘Decisions for the Decade’ gespeeld.

Hearts in & Hands on

28 november 2018 – Irene Moors was op deze avond onze gastvrouw. Zij heeft een aantal prachtige interviews afgenomen, zodat we de ervaringen en uitdagingen van de trainsters van ons project Heldin uit eerste hand konden horen. De verhalen hebben veel indruk gemaakt. Het heeft ons gesterkt in ons voornemen de training aan nog veel […]

Fact finding Mission Zambia

september 2018 – Ni itumezi Zambia! (Dank je wel Zambia!) De waterpomp is gesloten van 10 tot 15 uur. Met een oude fietsketting en een roestig slot wordt voorkomen dat de kinderen, die dan vaak alleen zijn omdat hun moeders weg zijn om hout te sprokkelen, per ongeluk iets kapot kunnen maken.

Kennismaking nieuwe directeur Rode Kruis

26 september 2018 – Marieke van Schaik is per 1 september benoemd als nieuwe directeur van het Rode Kruis. Onze members hebben uitgebreid de gelegenheid gehad om kennis met haar te maken.

Rode Kruis Rally 2018

1 september 2018 – Onze Tiffany Circle members hebben op 1 september net als vorig jaar de Rode Kruis Rally gereden. Dit keer in een mooi rood busje door het prachtige Zeeuwse landschap.

Bezoek World Press Photo onder begeleiding van Humberto Tan

28 juni 2018 – Onder begeleiding van Rode Kruis ambassadeur en fotograaf Humberto Tan hebben de Tiffany members en onze gasten een bezoek gebracht aan de World Press Photo tentoonstelling in de Nieuwe Kerk in Amsterdam.

Internationaal Tiffany Circle Forum ‘Humanity Beyond Borders’ in Genève

17-19 juni 2018 – Het internationale Tiffany Circle Forum ‘Humanity Beyond Borders’ in de historische stad Genève was een geweldige inspirerende en informatieve ervaring.

2de verjaardag

17 mei 2018 – De leden van Tiffany Circle vierden onze tweede verjaardag in Museum Beelden aan Zee. Het was een boeiende avond met een mooie rondleiding door het museum en een geslaagd diner met Pauline Krikke, de Burgemeester van Den Haag, als speciale gast en met redactionele aandacht van het Stan Huygens Journaal.

Algemene Ledenvergadering | Lezing Kellie Liket

7 maart 2018 – De eerste Ledenvergadering van Tiffany Circle is een feit. Ná de vergadering heeft Kellie Liket een inspirerende lezing gegeven over Effective Giving.

Missing Maps Malawi

2 november 2017 – Leden van de Tiffany Circle hebben het Rode Kruis geholpen met het in kaart brengen van delen van Malawi. Het betreft gebieden waarvan nog geen kaarten beschikbaar zijn.

Hearts In & Hands On

29 november 2017 – De leden van Tiffany Circle zetten de trainsters van het project Heldin in Amsterdam in het zonnetje. De eerste fase van het project is afgerond en inmiddels zijn 140 vrouwen getraind door 15 trainsters.

Tiffany Circle Washington Summit

12-15 oktober 2017 – In oktober 2017 hebben wij tijdens een bijzonder lang weekend het tienjarig bestaan van de Amerikaanse Tiffany Circle mogen vieren.

Vijf jaar Tiffany Circle UK

4 oktober 2017 – Het bestuur van de Tiffany Circle Nederland was uitgenodigd om de viering van het vijfjarig bestaan van de Tiffany Circle UK bij te wonen.

EHBO training

28 september 2017 – Om goed voorbereid te zijn op noodsituaties hebben onze leden de basis EHBO vaardigheden geleerd onder leiding van een zeer ervaren EHBO instructeur van het Rode Kruis.

Rode Kruis Rally 2017

September 2017 – In september hebben de Tiffany Circle members met een prachtig Rode Kruis busje de jaarlijkse Rally gereden.

Ervaringsreis in Humanity House

5 juli 2017 – In het inspirerende Humanity House in Den Haag hebben de leden van Tiffany Circle een ervaringsreis van een vluchteling kunnen maken.

Henry Dunantlezing

9 mei 2017 – De leden van de Tiffany Circle hebben de Henry Dunant lezing bijgewoond waar Sigrid Kaag (destijds speciaal afgezant van de Verenigde Naties in Libanon en nu Minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking – red.) gastspreker was.